1.11.2012

Kiertoa kuukautisten

Elämä ympärilläni on painostavan hiljaista ja sade jättää märkiä jälkiä ikkunaruutuihin. On aamuyö, liian aikaista valova. Minä valvon, koska en nuku. Aukaisin itseni varmana siitä, että kello oli jo nousu. Paskanmarjat! On vasta ja vain 03.26. Kiitos ja terveisiä perseestä. Hetkinen, joku pissaa jo jossakin. Lorisee. Onko siellä kohtalotoveri vai velvoitettu aikaiseen nousemukseen. Otan osaa enivei.



Eilen oli jännittävä ilta koulussa. Palautettiin ensimmäiset etät. Oli erittäin antoisaa nähdä ja kokea itsemme tekemää. Oltiin koulutuksen alkulähteillä. Sitä niin, mitä me juuri opiskelemme. Oppilas voi myös oppia toisten oppimasta, näkemästä ja tekemästä. Kysymyksessä oli se tyylitehtävä. Jokaiselle oli annettu tyylisuuntaus ja siihen piti toteuttaa sisustus. Oltiin niin pro, silleen leikisti. Keskusteltiin paljon, nähtiin asioita eri näkökulmista ja saimme huomata, että makuja on myös monia. Sain hyvää palautetta. Toteutukseni oli ymmärretty ja lopputulos kaiketi pidetty. Eihän sitä voi itseä retostella, mutta taisin saada jopa aploodit. Mut hei, tämä hikari tähtää siihen, että tästä tulee minulle vielä joskus leivän tynkää. Olen innoissani, ja haluan oppia. Oppia. Ja oppia. Hienoja toteutuksia kaikilla, hyvä me ja kiva ilta. Laitan tähän pari kuvaa Romantico kokonaisuudesta, jotta näette, mistä puhun, mitä teen, ja mistä on noin niin kuin kysymys. Lupaan, että en niitä täällä jatkuvasti esittele.


Juhlittiin eilen duunissa mun uuden firman syntymistä. Ostin fasulta herkku kakkusen. Oli namia, joskin aika äkkimakee. Täytynee laittaa muistiin päivämäärä tiistai 30.10 2012. Siitä kaikki lähtee. Kiitokset vielä onnen toivotuksista ja Allisen Minnalle erityiskiitos, häneltä sain hyväksytyn nimiehdotuksen. Hitto, hänelle kuuluisi kakkua. Jotakin kivaa ekstraa keksin kiitokseksi hänelle.

Olen tehnyt duunissa mielialakalluppia. Kaheksankymmentä prosenttia ihmisistä on tällä hetkellä väsynyt ja lievästi vittuuntunut. Mikä tässä ajassa on vikana? En siis ole poikkeus, jos täällä valitan mielialakohtaloani. Ei, nyt en valita. Nyt pohdiskelen asiaa rakentavasti ja kyseenalaistan ajan hermoa. Kyllä joo, minulla on mielialavaihteluita. Herran pieksut, kuis mun ovulaatiot, taitaa olla kierto perseellään. Tätä tää kaiketi on kaikilla naarapuolisilla maapallon vaeltajilla aina kerran kuukaudessa. Minulle outoa, ei mun tapa, eikä tyyli. Kyllä te paljon kärsiä ja kestää saatte. Oukei, on syksy ja se toki vaikuttaa asian ytimeen. Kertooko huono äänestysprosenttikin valtakunnan tilasta? Ei huvita ottaa kantaa, eikä olla poliittisesti valveutunut. Ketään ei kiinnosta. Hetkinen, kuinka äänestys, masennus ja menstruaatio liittyy yhteen? Sitä ei tarina kerro, mutta minulla on siis mielialavaihteluita. Ja annan niiden tulla. Anna sinäkin, kyllä se siitä helepottaa.

Eilen alkoi Martan lempi hömppä. Ruottin miljonääriäidit. Olin pettynyt, kun en tavannut ruudussa Maria Monttetsaamia, höh. Oli uusia kasvoja jotka törkeesti valehtelivat ikänsä. Muijat niin ilmoittaa olevansa rapiat nelikymppisii teinityttölöitä ja naamat oli kuin petolinnun perseet. Uskoo ken tahtoo, Martta ei. On pakko myös todeta, että se Kynillä Pärssön ei oo ihan terve. Säälittää hänen tyttö. Lapsi vielä ja ihan pihalla painostuksesta. Pimeetä. Mutta näin on taas yksi töllöttäjä nakitettu koukkuun. Pakkohan niitä on möllää, ovat niin... jotenkin outoja. Kaipaan Mariaa.

Ei aamu vielä sarasta. Voi leikkiä, että on ilta yö ja nukkumatti luuhaa nurkilla. Laitan sille tekstarin ja pyydän, että tulis hiekottaa. Saisko vielä unen. Ai houp sou. Olkoon päiväsi voimallinen!


2 kommenttia:

  1. Musta olisi kiva, vaikka esittelisit jatkuvasti noita sisustussuunnitelmia. Toikin on niin hieno, ei oo ihme että aplodit irtosi.

    Jotain tolle suomalaisten syksy-yrmyilylle tars kekata. Eihän se nyt käy, että täällä asuvat angstaa joka hiton vuoksi neljänneksen. 25 % elämästä ihan pilalla! Syksyn takia! Haloo. Kirkasvalolamppuja, korvalamppuja, Katri Helenaa, suklaata, rietastelua, jne. että elämä olisi elämisen arvoista. No okei, ei nyt joka päivä voi kukaan olla onnensa kukkuloilla, mutta että neljännes elämästä on ... ookei, taisin tehdä pointtini selväksi jo :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thänks! Näin alkuun ainakin voi esitellä, ennen kuin Lemon Decolla on ne omat nettisivut. Tää ois niin kuin kanava näyttää mitä teen. Kai.

      Vain elämää perjantaisin antaa vähä valoa. Siellä on Kurti-Hellu. Valoa sulle!

      Poista