1.5.2012

Armias ole luojani, levolle laske laituri

Tuuli on muuttanut kylmästi suuntaansa ja näpit jäätyy näppäimille. En anna periksi, minun kuuluu olla tässä näin, oli vilu tahi helle. Nukuin onnellisesti seiskaan, syvää lapsosen unta. Heräsin katsomaan kelloa jo ennen viittä, mutta pakotin itseni jatkamaan. Onnistuin siinä, huippua! Tietotekniikkayhteyksissä on tapahtunut muutos parempaan. Niin liikkuu pikselit livakkaan, että ei voi kuin ihmetellä. Toivottavasti tämä on tulevaisuudessakin näin ja tänne on saatu uusi tukiasema. Aivan mahtavaa!

Rapurapurallaa

Olen niin kypsynyt tähän
Meidän Vappu meni varsin rauhaisasti. Martta oli huono emäntä ja jätti ne munkit paistamatta. Pöperöt porukalle kyllä väänsin. Alkuruokana vedettiin iänikuinen rapucokteili ( se on vaan niin hyvä.) Kesän ensimmäinen lohikin on savustettu ja kaveriksi huitaisin perunarätkäytyksen. Kovin näytti uppoavan. Lähdejärven seniorit vetäytyi yöpuulle jo kympin jälkeen ja taisi koko mökki tuhista jo ennen yhtätoista. Näin meillä, kaukana ovat rilluvuodet ja yöttömät yöt. Enpä ole ollut kaupungin hulinoissa vappuna miesmuistiin. Vappu vietetään perinteisesti aina mökillä.

Martta rakastaa

Sinillä siivous sujuu
Oli hauska käydä talven jälkeen kirkolla elikkäs Karjaalla. Se on sellainen sympaattinen tuppukylä. Vähän niin kuin toinen koti. Eräskin putiikki pyörähdettiin ja Säästöpörssi tarjosi taas parastaan. Se on silleen kummallinen paikka, että aina lähtee mukaan jotakin niin tarpeellista, mitä ilman ei voi olla.  Löysin eilen Säästäristä just ne oikeanlaiset ja estetiikan tajuani hyväilevät parveketyynyset. Hetken jo hypistelin ja olin hylkäämässä viime viikolla ostamani, mutta järkeni ikävä ääni sai minut toisiin aatoksiin. Jätin ne sinne mieltäni kaivelemaan. Olin siis järkevä. Kävelimme hyllyjen välissä, suut auki  ja tuijotimme tavaran paljoutta kuin lehmät uutta navettaansa. Kaikkea kivaa sitä onkin olemassa.

Tämmöiset valot illaksi antoi
Tänään on ohjelmassa laiturin lasku ja pihahommia. Tästä se pikku hiljaa taas kesä muodostuu. Nämä neljä päivää meni nopsaan. Se hyvä puoli mökkeilyssä on, että unohtaa tehokkaasti ne kaupunki asiat.  Vasta tänä aamuna on mielessä käynyt tulevat koetukset. Sitä kyökkiä pitäisi alkaa purkamaan ja keskiviikkona saan ne verhot! Mutta tämä oli miniloma ja hyvä irtiotto kaikesta. Nyt jaksaa taas. Nyt on pak k O lopeT tAa, nÄP  i T on JäÄ    ssä!

3 kommenttia:

  1. Melkoiset valot! Sun täytyis teettää tosta suurennos ja kehystää.

    VastaaPoista