24.10.2011

Pasta al Dente!

Hups! On ollut niin touhukas ja kiirus veepee, että en ole kerennyt tännekään läpistä. Tässä jotakin pientä ennen höyhensaarille siirtymistä...

Eilen käytiin siis Kaapelilla katsomassa kaksikin valokuvanäyttelyä. Stefan Bremerin ja Raakel Kuukan näyttelyt. Tosta Kuukasta en oikein tajunnut mitään, sellaista erikoisuuden tavoittelua. Mutta Bremerin kuvat eri teatterituotannoista oli ihan katsottavia. Hienoja kuvia, upeita tarinoita. Lähinnä mua kiinnosti, kuinka kuvat on laitettu esille, miten ne on painettu ja kuinka näyttely on järjestetty. Aika paljon mustavalkoisia kuvia, ne on vaikuttavampia.

Kuvattiin eilen Jätkäsaaressa. Keli oli harmaa ja väriä piti etsiä kaikesta mahdollisesta. Mutta on hyvä, kun on kamu, joka on kiinnostunut samasta asiasta. Kovasti taas puhuttiin ja kuvaamista käytiin läpi. On se vaan mielenkiintoista. Suunniteltiin tulevia "kuvausprokkiksii" ja olen erityisen kiitollinen, että on joku, jonka kanssa harrastaa. Näin se on huomattavasti antoisampaa.

Valo pannussa

K-18

Raidallinen petos

Sumuisten vuorten kurjet
Elämäni pasta ongelma on ratkennut! Aloitettuani karppaamisen, ainut asia, mitä olen jäänyt kaipaamaan on pasta. Tänään keksin siihenkin ratkaisun. Keitin voilla ( luomu) ja ruususuolalla maustetussa vedessä  raastettua porkkanaa ja kesäkurpitsaa ( sellaista isoa, karkeaa raastetta.) Lisäksi tein oikein maukkaan suppilovahverokastikkeen ja pinnalle hyvää parmesania. Jestamandeeraa, kun olikin hyvää! Miten musta alkaa tuntua, että noi vegepöperöt alkaa maistua mulle vain enemmän ja enemmän. Tämä herkku oli kyllä napakymppi! Ihan hillitön! Minä tiedän, että Londonissa asusteleva ystäväni, pissaisi hunajaa saadessaan tätä Martan herkkua. Ehkäpä joku päivä hänelle sitä teenkin...

Lähes täydellinen
Ou jee, nyt unijukka takoo takaraivoo. Pakko panna maaten, vaakatasoon vikkelään! Kuud nait!

2 kommenttia:

  1. Toi sumuisten vuorten kurjet on mahtava kuva, upeeta Maketsu:)
    Sun keinopastas kuulostaa mielenkiintoiselta ja jos jaksaisin olla kunnon martta kokeilisin sitä mutta en jaksa nähdä vaivaa (voisitko laittaa mulle postiin hieman tulemaan maistajaisia!)
    Viikonloppuja

    VastaaPoista
  2. Henrietta: Ou jee, hienoa kun tykkäsit. Suosittelen kyllä kokeilee, oli ihan sairaaaaan hyvää!

    VastaaPoista