6.6.2011

Turvokas Orvokki

Tämä kaupunki residenssi on kuuma. Ahdistavan kuuma. Lupasin, että tänä kesänä en valita ilmojen kuumuutta, enkä sitä teekään. Valitan sitä, että asumistilat kuumenevat elokelvottomaksi. Mii not laik!!!
Roudasin jo ilmastointilaitteen ja se yritti jäähdyttää eilisen illan. Normisti sitä on tarvittu vasta heinäelokuun vaihteessa. Kyllä tää on nyt tätä ilmastonmuutosta....

Semi turvotus. Jee! Tissuttelu, syöpöttely ja auringon otto yhdistettynä tähän hautomoon saa minut näyttämään turvokilta. Jee! Sormet on pinkeet pökkylät ja naama kuin sikapossulla. Täytynee lähteä suorittamaan joku nesteiden kiertoa vilkastuttava toimenpide. Kahvia muutama litra ja vettä naamariin, eiköhän se siitä..... Karmeeta...... Ihan järkyttävää.... Ihan vaikuttaa kesälle.

Näin viime yönä hassun unen. Tapsin nuortuneen Spede Pasasen. Hän oli niin hyvässä kunnossa ja naama oli kuin nuorella pojalla. Silittelin hänen poskia ja ihmettelin kun rypyt oli hävinneet. Hän kertoi olleensa jollakin Saksalaisella klinikalla kaksi kuukautta, siellä on erikoistuttu miesten hyvinvointiin. Samaisessa unessa minä olin myös klinikalla konsultaatiossa ja tapasin paikan johtajan. Mulle tehtiin kahden kuukauden suunnitelma, aina ruokavaliosta kirurgisiin toimenpiteisiin. Luvattiin, että kahdessa kuukaudessa olen kuin uusi ihminen! Olin asiasta aivan innoissani, mutta mietin kyllä, että nyt menee kesä pilalle. Ei saa syödä, eikä voi uida, kun vähän joka paikkaa leikeltiin ja kiristettiin. Onko tämä alitajunnan tuotantoa vai näitä villiä unia. Mene ja tiedä. Kaiken näköistä näyttää. Totta toinen puoli, hah.

Voiko sitä sanoa ääneen, mutta työmotivaatio on aika hepponen. Tämä miniloma herätteli minussa uinuvan Mister Mallorcan ja ei millään huvittaisi työorientoitua. Äääh, pakkohan se on nyt jotenkin tormistautua ja heittää haalarit niskaan. Voi hitsi, kun olisi ihanaa vain pällistellä ja olla löllötellä. Sikäli tämä on vakavaa, että lomaan on vielä joku viikko ja on jo nyt sellainen olo, että olisi ihan valmis. Asiaan vaikuttanee nämä luvatut helteetkin. Kuka hullu tekee duunia helteellä? Köyhän hullun on vain painettava.... Tähän täytyy käyttää käänteistä energian vaihtoa. Asia mikä ei innosta on mielessä vaihdettava haluttavaan ihanuuteen. On ihanaa mennä duuniin, on mahtavaa saada tehdä duunia. Olen onnen pekka saadessani tehdä duunia. Kyllä se on ihanaa! Näin homma etenee. Nyt ei ahista enää ollenkaan. Eihän?

Nyt bikinit päälle ja rantaan. Otan tästä aamuhetkestä kaiken ilon irti. Kyl tää tästä, toverit! Anna auringolle tilaa!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uudenuutukaista viikkoa ja siellä varmaankin kohta takana se reipas ja ehana työpäivä!

    VastaaPoista
  2. Takana reipas ja ehana duunipäivä, huoh! Kyllä lähtee...

    VastaaPoista