1.6.2011

Hei, hei helluntai.

Rapsakka keli. Hei, hei helluntai edessä. Kel heila helluntaina, saa kärsiä koko loppu elämän. Vanha ugrilainen sananlasku. Mikä tää helluntai oikeesti on? Pääsiäisenä kärsitään Jeesusta, onko tämäkin joku sellainen naama mutturalla sun on kärsittävä juhla? Mie en tiiä... Olkoon mikä on, mahtavat kelit tiedossa ja neljä päivää veepeetä. Jihaa, elämä on yhtä juhlaa! Meille tulee perjantaina vieraita (outo sana - vieras, tuttujahan ne on.) Juhlat polokastaan pystyyn. Martta onkin ollut hiukka siipi maassa, kemut aina virkistää. Taidan pojille saunavastat vääntää, ettenkö ihan vihdat laita?

Uusi mokkula hommattu. Saas nähdä kuin äijän käy. Jos ei tule päivityksiä, niin A) Martta on juonut ittensä hengiltä B) on menettänyt viimeisetkin hermonsa ja nakannut tekniikan järveen C) kansainvälisissä mikropiireissä on häikkää. Sitäkään en tiennyt ( elämässä on aika paljon asioita joita en tiedä, outoo?), että mokkuloissa on eroja. Tämä uutuuttaan kiiltävä mokkula on Elisan paras malli. Miks helvetissä ne ei ole antaneet sitä minulle jo aiemmin? Huijausta, sanon minä.

Jep. Nyt ei kerkee läpistä enemmän. Aaamu-uinti odottaa, on pakko päästä pulahtaa. Kotiakin täytyisi hiukka kohentaa, on mökki kuin mustalaisilla. Tää on just tätä, tämä kesäaika. Viikonloput mökillä, viikolla ei jaksa. Suljen silmäni. Syksyllä siivotaan. Heilastele helluntaina, anna pusu, jos toinenkin. Jollekin, jos ei muille niin itselle. Aloha!

2 kommenttia:

  1. Hyvät veepeet lämmöllä toivotellen!

    Pssst... nyt on helatorstai, helluntaihin on aikaa reipas viikko.

    VastaaPoista
  2. Piia, hela ja helluntai on jouluna. Nyt on pääsiäinen! :))))

    VastaaPoista