21.5.2011

Taistelelevat närhet

Aina kaikki ei mene niin kuin suunnittelee. Upea ilta, hieno auringonläike ja Puhelintoivekonsertissa oli juontaja vieraana Wilberin Pepe.  Tunnelma suorastaan kesäinen ettenkö väittäisi ainutkertainen. Kaiken tämän tuhosi oikein kunnon perheriita. Niin huudettiin turvat punaisena molemmat. Hah, meillä harvoin riidellään tai ainakaan huudetaan. Enemmän se on sellaista piilovittuilua. Mut eilen sit räjähti. Molemmat antoi tulla pinnan alla muhineet patoutumat ja aamulla ensimmäinen ajatukseni oli laittaa sukset eri laduille. Niin otti nappiin ja olin vielä aamullakin myrkyn niellyt. Toinen onneksi tajusi pyytää anteeksi, mikä on minusta hieno ele, jos sitä oikeasti tarkoittaa ja ymmärtää sen tarpeellisuuden. Nyt siis rauha maassa, mutta jokin tuolla hampaan kolossa vielä kaihertaa. Pitääkö tässä lähteä perheterapeutille, vai selviääkö omin voimin?



Hei, upea auringonpaiste on taas. Tuulee vain niin vietävästi, että Marketan nuttura on vinossa. Laitoin saunan tulille ja kohta kylpeä rupsautan. Näin lauantaina on kiva löylytellä ajoissa. Tietotekniikka on käyttäytynyt oudosti. Onko täällä vielä pahaa energiaa ja koneetkin on sekaisin. Aamuinen koneksuuni ei onnistunut olenkaan ja nyt taas linja paukauttaa nopeella yhteydellä. Nyt pitää kokeilla myös kuvien latausta. Kun sininen valo palaa, silloin kuvatkin saattaa lähteä eetteriin. Onko nyt vallan kiire, ettei valo sammu ja ollaan taas hitaalla. Siis puhun nyt läppäristä, en itsestäni. Minä menen aina hiukka hitaalla, vähä älyinen kuin olen.



Tänään syödään herkkuruokaa. Grillattua maksaa ja maalaisranskalaisia. Tietysti, koska ollaan maalla. Bhuaaaahhh!! Yksi riidan aiheista olikin tämä ruokapoliittinen selkkaus. Martta naama punaisena touhuaa, lämmittää saunan, ruokkii koiran, siivoa ja laittaa kystä kyllä. Apua ei tule vaikka viehkosti sitä pyytää. Aamulla olin sitä mieltä, että laittakoon tästä eteenpäin ite eväänsä, nyt loppu jumalauta serviisi. Mutta mihinkä sitä norsu kärsästään pääsee. Eli illallinen kahdelle on tulossa ja oikein maksaa.

Mustion linna on tässä meidän lähellä. Olen suunnitellut kuvausreissua sinne illalla. Jos jaksaa. Paikka on hieno ja siellä on varmasti kivaa kuvattavaa. Vai onko ajankohta vielä turhan aikainen, kaikki kukkaset ja istutukset eivät välttämättä ole vielä ihan voimissaan. Katsotaan nyt... Jotakin outoa on ilmassa, tää teksti hävisi yhtäkkiä, mutta sainpas kiinni. On kai parempi lopettaa, ennen kuin kaikki on sekaisin. TSAU!

2 kommenttia:

  1. Ai miten ihanaa päästä kurkistaan edes tälläin virtuaalisesti mökkielämään. Kai se pieni tunteidenkin tuuletus silloin tällöin kuuluu asiaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa meittin mökkimaisemiin. Nyt rauha maassa...

    VastaaPoista