1.5.2011

Kääk! Tietotekninen härö

Himassa ollaan ja munkit on nautittu, simat ryypätty. Totta tosiaan, läppäri ei toiminut möksällä ja mie sain näppylöitä. Taisi tulla jopa vieroitusoireita. Mutta postaan nyt kaikki päivät peräjälkeen, tallensin päivitykset kirjoitusohjelmaan ja kokeilen nyt onnistuuko se näin. Tylsää tietysti lukea niitä peräkanaa, mutta lukekoon ken tahtoo. Kiva ja rauhallinen vappu, oliko liiankin rauhallinen....


Tämä on ihan kauhistuttavaa! Tietokoneliikenneyhteydet eivät jostakin kumman syystä toimi tänne mökille. Minä olen ihan että fotöfack! Miksi juuri nyt, kun minulla on aikaa ja ajatusta? Why? Miten ja kuinka pääsen purkamaan tätä media yksinoloani ja kaiken kertovaa tunnustusta, miten selviän tästä yksinolosta? Herää kysymys, olenko jo mediariippuvainen, mikä se on?  Järkyttävä vanhanaikainen  ajatuksenkulku... 

Täällä asuu rauha ja elämän hiljaisuus. Jotenkin aika pysähtyy, mun ajatus pysähtyy ja...







Taisi pysähtyä vähän kaikki eilen illalla. Martta nautti sydämensä, ellei rintojensa kyllyydestä ja siemaili hiukka kuplivaa. Ilta oli juuri sitä mitä toivoa saattaa. Saunan lämmitystä, puhelintoivekonserttia ja laskevaa aurinkoa ja iloisesti pirskahtelevaa tunnetilaa ja kuohujuomaa. Oih, kyllä maar mää nautin. 
Tosiaankin tietoliikenne ei toimi. Pieni tumma pilvi paratiisimme yllä. Kirjoitan tätä nyt kirjoitusohjelmalla ja aion kopsata kaiken blogiini, kun tulen taas sivistyksen pariin. Toimiihan tämä näinkin, saan kirjoittaa ja postaan kaikki sit  jälkijunassa. Vähän tyhmää, mutta onneksi ymmärsin tämän mahdollisuuden. Joskin voisi viettää myös Media vapaan viikonlopun, mutta mitä hittoo mä sit teen. Kyllä yhteydet on saatava kesäksi toimimaan, ei tästä muutoin tule mitään.

4 kommenttia:

  1. Kyllä tässä jo olikin lukijalla vieroitusoireita, että mitä on tapahtunut, kun ei mitään päivityksiä. Mökkikö vei mukanaan, mutta ei onneksi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä olo tuntui jotenkin orvolle ilman tietoliikennettä. Toisaalta, se on myös hieman pelottavaa, näinkö ei enää tule toimeen ilman? Hyvä kysymys. Postaukset on vielä jotenkin sekavat, en saanut muutettua kirjasintyyppiä isommaksi ja muutenkii... En tykkää, ääh!

    VastaaPoista
  3. Miu. Ihania tunnelmakuvia!
    Hei, eihän me enää osata olla ilman kännyköitäkään.

    VastaaPoista
  4. Niinpä, eikä siitä ole kovinkaan kauan... Pitäisikö opetella taas?

    VastaaPoista