15.5.2011

Hengittämättä hiljaa

Ihanaisen aamutuotoksen jälkeen ihminen on onnellisimmillaan. Lähtee kuulkaa päivä kevyesti käyntiin ja on helppo hymyillä. Järven yllä leijuu usva, ei pelottavasti, kauniisti kieppuu. Pöpelikössä kurnuttaa metsäkyyhky, muuten on hiljaista. Sateen jälkeen tipuset kuivattelevat höyhenpukujaan, eivät kerkeä laulamaan. Laulusta puheen olleen, lievä pettymys oli Oskarin sijoitus. Olisin toivonut parempaa, mutta tämmöistä on elämä. Aina ei voi voittaa. Tykkäsin Italian, Kreikan ja Saksan biiseistä. Niissä oli jotakin tenhoa. Kivat viisut, mutta kauhian myöhään piti valvoa ( nukahdin hetkeksi jossakin välissä...)


Hieman on vielä unen tahmea olo ja neitsytkammarini vetää  puoleensa. Taidan imaista pienet virkistävät unoset. Tänään mennään cityyn ajoissa. Ukkorähjä lähtee taas reissuun. Minulla ei ole mitään suunniteltua, ei tarvitse edes siivota. Höps, aina voi siivota. Tänään en kuitenkaan sitä tee, pitäisikö mennä leffaan? Jotakin cityhumputusta voisi harrastaa. Hyvä idea. Jääkiekko ei minua kiinnosta.

2 kommenttia:

  1. Miu. Mä en enää ikinä katso euroviisuja. Tai sit pitäis perustaa interviisut uudelleen ja todelliset euroopan maat omina kisoina.
    Tykkäsin Ranskasta, Italiasta, Saksasta ja tietysti meidän söpöläisestä!

    VastaaPoista
  2. Hau. Se on kyllä totta, että äänet menee naapurille, tyhmää. Siinä taas yksi syy, miksi suomi ei pärjännyt :((

    VastaaPoista