2.4.2011

Runssia ja messua

Ukkorähjä on vääntänyt pitsaa kohta kaksi tuntia ja tuoksut alkavat olla herkulliset. Minulla on VAPAA keittiövuoro, kun tajusin nousta hiukka kapinaan. Ei mitään radikaalia sotaa, mutta hyvää tekee välillä olla passattavana. Onkin jo hirvee näläkä...

Päivä oli oikein mukava. Tapasin ystävän brunssin merkeissä, mutta en nyt kuolemaksenikaan muista kuppilan nimeä. Joku kiva jugend-sali tossa Espalla. Oli lähes eksoottista olla cityssä lauantaipäivänä. Yleensä olen ollut aina duunissa tai ei vain ole tullut lähdettyä cityn sykkeeseen. Nyt oli kiva.
Käytiin läpi hiukka tietoteknillisiä ongelmia ja nautittiin talon antimista. Muutama kuvakin tuli räpättyä juu...

Kuplivasti lauantaina

Holvisti

Möö!

Kauppa sen on mikä kannattaa

Orange

Pottua ei mikään voita


Valaistanut risti

Piikki lihassa vai missä?

Taidetta monumenttaalisesti

Sumu ja niska

Takaapäin eduskuntaan


Kameramessut olikin aika iso tapahtuma. Näytteilleasettajia oli huikeasti ja täytyy myöntää, että hiljaiseksi veti mahdollisuuksien määrä. Voe mahoton, kun on vaik mitä! Isoja ukkoja, isot "putket" kaulalla asiantuntevasti käyskentelivät ympäriinsä. Se on jotenkin kiehtovaa ja minulle salaperäistä maailmaa. Tuli hillitön halu ottaa selvää. Mut eihän sitä tavallinen tallaaja oikein ymmärrä, on jo "ammattikieli" sellaista hepreaa, että ei oikein ota selvää. Mutta sujuvasti leikin ymmärtäjää. Canonin osastolla tein tietysti Macrolinssin tiedusteluja. Juu, kyllä löytyi, mutta hintaakin oli sitten 900 erkkiä. Tuli jotenkin sellainen olo, että halvemmat ovat rapaa, turha niitä on edes tiedustella. Olisko näin, että messut on enemmänkin ammattilaisille, kuin tällaisille harrastelijoille. Mää tuota taas tiiä. Mutta mielenkiintoinen kokemus.

Huomenna mennään katsomaan Black Swan leffa ja sit jonnekin makustelmaan. Mieli tekisi Meksikolaista. Näin on tapahtumaa, kun laittaa tapahtumaan. Ou jees!

4 kommenttia:

  1. Orange on loistava!

    VastaaPoista
  2. En ola koskaan käynyt noilla messuilla ja ne on ihan paskantärkeilyä. Halvemmallakin saat makron eikä ole ihan paska. Nuo on aika paljon tarkoitettu sellaisille teknisesti orientoiduille heviharrastajille joille putken pituus on tärkeämpää kuin kuvailmaisu, tämä on vain minun mielipiteeni:)
    Hiton hauskoja kuvasana pläjäyksiä olet laittanut, paras on ehkä takaapäin eduskuntaa, kokeiles josko persut ottais uudeks iskulauseeksi....

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Juu, keli oli harmaista harmain ja sumuinen. Orange pomppasi silmään iloisesti :)

    Henrietta: Kas, miten mulle tuli jotenkin samanmoinen fiilis. Aika äijä energistä touhua ;) Heh, persukset takaanpäin eduskuntaan!

    VastaaPoista
  4. Mukavia kuvia olet ottanut.
    Oranssi hulmusi herkullisesti.
    Olipas herkullinen brunssi. Espallahan on hyviä paikkoja Kämppi jne.

    VastaaPoista