25.4.2011

Mökkitie elävästi

Upeeta, mahtavaa! Hieno päivä mökillä. Sain pestyä saunan ja terden. Nyt vain innolla odotamme, että päästään nauttimaan Suomen suvesta. Ilma oli tosiaankin kesäinen, lähes kuuma. Mulla ei ollut kameraa mukana, mutta kuvasin puhelimen videolla. Tämä on siis testi, onnistuukohan? Huisin jännää... Elävee kuvoo mökkitieltä. Kokeillaan....


6 kommenttia:

  1. Täähän oli ihan kuin olis ollut leffassa, suomalainen luontofilmi. ;)

    Mä en enää uskalla kattoo tota sun edellistä postausta, mulle tulee niin sikanälkä, eikä meiltä nyt löydy kaapeista mitään edes vastaavaa. Ihan liian herkulliset kuvat. ;)

    VastaaPoista
  2. Kuulithan lintujen laulun? Olisko vähä niin ku Suomiperinettä, suolasieniä, merilohta tuskin sieltä saa? Vai saako, ameriikka on niin ihme maa, että sieltä suap ihan kaikkee :)

    VastaaPoista
  3. Onhan tää aika ihme maa ja LA:sta nyt löytyy ihan mitä vaan, paitsi suomalaisia herkkuja. Scandinavia kaupasta ja Ikeasta saa kyllä ruottalaisia herkkuja.

    Norjalaista merilohta kyllä onneksi löytyy myös. Amerikkalaiset ei ole kyllä mitään gurmee kansaa ja pitää vähän nähdä vaivaa, jos kaipaa jotain tosi herkkuja. Mä kyllä nyt rupesin kaipaan kovasti, kun näin noi sun kuvas. ;)

    VastaaPoista
  4. Kyselit millä kameralla olen kuvannut blogini kuvat.

    Kamerana on ihan pokkari; Panasonicin Lumix DMC-TZ10. Mahtuu taskuun, 12-kertainen optinen ja 16-kertainen älykäs zoom, ottaa hyvin myös makrokuvia, esim. ravintolassa voi ottaa huomaamattomasti kuvia, pokkariksi kuvanlaatu still-kuvissa ja HD-videoissa on erinomainen.

    Bonuksena gps, jota pidin ensin tarpeettomana, mutta matkoilla vo olla ihan käteväkin, kun myöhemmin muistelee missä oli se kiva ravintola tai kauppa jossa kävi. (Jos) kun paikassa on otettu kuva, siirrettyään kuvat koneelle pystyy ainakin picasassa avaamaan googlen kartat ja näkemään kuvauspaikan sijainnin.

    VastaaPoista
  5. Olipa ihanan hiljainen ja kaun is metsätie, vaan mökkiä ei vielä näkynyt.

    VastaaPoista
  6. Mökkikuvia tulee vielä, varmasti kyllästymiseen asti :)

    VastaaPoista