3.2.2011

Levi`s home

Kello on melkein puoli yö ja minä naputan neitsytkammarissani. Mun oma pikku huone on pohjakerroksessa ja kaikki tytöt ovat ylimmässä. Keskimmäisessä kerroksessa on kaikki toiminnalliset tilat. Minä siis olen ihan omassa herran rauhassani, ja täällä on myös mukavan viileää. Syötiin hieno, hieno illallinen ja nyt on kupu ravittu. Pikkaisen katse harittaa ja olo on kupliva, kiitos vuosikerta ruokajuomien. Mutta tämä kuuluu lomailuun ja on jotenkin relax... Otin kovasti kuvia, mutta unohdin latausjohdon himaan. Niinpä tietysti, aina pitää unohtaa jotakin. Postaan kuvat sit jälkikäteen, tylsää.

Mökki ei tietenkään ollut valmis, kun saavuimme. Oli tapahtunut joku päivitys virhe. Joudimme odottelee muutaman tunnin, mutta vietimme sen tehokkaasti tutustuen paikalliseen kulttuuriin ja alkuperäisväestöön.
Hoidimme tarvittavat muonaostokset ja asiaan kuuluvat nesteytykset. Näin kun lomalla ollaan, niin emme viitsineet tehdä viivytyksestä numeroa, vaan menimme ihan paikallisen kaavan mukaan. Elä sie hötkyile, etelän pelle!
Nyt on rankka väsy, tämä aikaero ja ilmaston muutos ottaa koville. Käyn aatuutilullaa. Huomenna lisää. Kivaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti