19.2.2011

Cavaa ja paahtopaistia

Hyvää huomenta! Kylmät aamut jatkuvat mutta lämmitin itseäni selailemalla matkailusivuja. Vajaan parin tunnin tulos oli epätietoisuus. Höh! Halpoja etelän matkoja ei ole. Kermapylly ei taas voi yöpyä missä tahansa majatalossa. On niin tottunut vähintään neljään tähteen ;) Vertailukohteeksi näpyttelin lennot Amsterdamiin ja vot, alle parisataa egee suorin siivin huhtikuussa. Vakavasti mieleni halajaa, dami on niin nami. Voisi shoppailla kevään ja kesän releet. Viikonloppuna täytyy tehdä päätöksi, matkakuume polttelee, se ei jätä rauhaan.


Damin etuna on myös lyhyt lentomatka ja rento meininki. Olen ollut siellä useasti, joten paikka on tuttu. Lähtiskö menemään?

Tänään meillä syödään paahtopaistia. Ukkorähjän ehdotus tipahti mulle oitis. Tekee mieli lihaa! Kohta valmistaudun opintielle ( Mac.) Kevyt kenttäsiivous lauantain kunniaksi ja kenties jäähdyttelen jo kesäjuomaa ja aukaisen pullon Cavaa. Hyvä idea, suorastaan mainio. Näin lauantaiaamuna on hyvä fiilis, viikonloput ovat ihmisen parasta aikaa. Ei sillä, ettenkö eläisi hetkessä, mutta on jotenkin vapaampaa oloa että elo. Näin se vain on. Antoisaa lauantaipäivää myös sinulle!

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia tekstejä, go Maketsu!

    VastaaPoista
  2. Thänks Maija! Bloggaus on nykyään mun harraste, mukava sellainen. Kyllähän mie näpyttelen...

    VastaaPoista
  3. Ja vielä Maija, on kyllä hurjan kiva saada myös kommenttia!

    VastaaPoista