20.11.2010

Illalliset







No huh! Nyt on massut täynnä ja aivot ja sielu ja kaikki. Kovasti väänsin ja yritin. Makumaailma hieno, mutta ruuan rakenteissa on kyllä toivomisen varaa. Raviolit ihan sekaisin ja kala alkoi levitä käsiin. Viinit ihan kohdallaan. Alkuruuan kans yllätys, yllätys, punaista Ranskalainen La Ciboise M. Chapoutier 2008.
Pääruokana nautittiin ruohosipulituorejuusto/purjo täyteiset kuharullat ja lanttuperunapyre. Valkoviinikastike. Ateria huuhdeltiin alas Wolfbergerin valkoviinillä Vin Dàlsaca 3. Jäkiruokana Baileysjuustokakku, mansikkakastike, espresso ja calvados.
Kyllähän tämmöisen illallisen eteen saa jo nähdä vaivaa. Ja onneks ukkokaan ei alkanut valittaa, eikä ruoka ollut; yök! en syö! Hyvä ruoka ja parempi mieli.

Olen tiskit tiskannut ja vähän tässä likköööööriä nautin. Ja espressoa, se pitää vanhan valveilla. Muuten ei jaksaisi. Tila eli olo on juuri sellainen kuin sähköbubuilla. Lisää kofeiiniä! Kyllä minä piristeet tunnen! Lisää espressoa. Lisää calvadosta. Jee! Pankaa espressoa pannuihin!
Tumma suklaata! Se ei edes lihota! Ou nou....

Kehoni taistelee tämän kirjoittamisen ja sohvalle makaamisen välillä. Kummassakin on puolensa. Taidan luovuttaa ja heittäydyn tajuttomuuteen. Maha täys, pää täys. Ciao beibe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti