17.8.2010

The Pink



Hui, hai hulinaa! Niin on ollut kiireitä, että en ole kerennyt koneelle paljon istua. Onko elämää vaaleanpunaisen juhlan jälkeen? Kyllä, näillä hauskoilla muistoilla jaksaa taas arkea ahertaa.
Juuri nyt, Lähdejärven maisema on hiljainen ja tuuli vain puissa suhisee...
Juhlat olivat oikein onnistuneet ja ikimuistoiset.

Saavuttiin mökille perjantaina ja viikonloppu meni kevyesti juhlia valmistellessa. Ruokatarvikkeiden, juomien hankintaa ( saatiin sieniä omasta metsästä) ja koristelua yms. Onneksi apuna oli Marketan hyvä ystävätär Lilian, näin hommat toimi, eikä ollut turhia rasitteita. Hyvä ystäväni, strippaava farmaseutti, amerikansetä, dirty-Harry saapui Lontoosta suoraan juhlahumuun sunnuntaina. Me olimmekin jo valmiiksi laittautuneena ja pullo hyvin jäähdytettyä kuohuvaa odotti juojiansa. Poks! Siitä polkastiin juhlat alkaneeksi. Ilmassa oli pirskahtelevaa energiaa ja paljon hersyvää naurua. Marketta rakastaa poseerata ja paljon kuvia räpsittiin. Mikä parasta, kätevänä emäntänä kaikki ruoka oli suunniteltu ja valmisteltu niin, että Marketta sai juhlia, eikä tarvinnut olla koko aikaa keittiössä. Illan meny olikin kasvisruokaa ja kyllä siinä sunnuntaipäivä meni valmistellessa. Mutta mikäs sen ihanampaa, kun saa rauhassa laittaa. Antautua keittotaidon saloihin. Ruoka sai paljon kiitosta ja vieraat olivat täytettyjä ja tyytyväisiä. Tässä illan ape, silvublee!

Alkuruoka
- Kukkakaalipurjokeitto, värjäsin sen karamelliväreillä vaaleanpunaiseksi. Itse tehdyt kurpitsansiemensämpylät.

Pääruoka (seisovapöytä)
- Riviera kasvispaistos (tomaatti, kesäkurpitsa, vuohenjuusto.)
- Marinoitu tofu ja halloumipihvi ( ihana marinaadi- inkivääri, chili, valkosipuli, valkkoviini, oliiviöljy.)
- Kanttarellirisotto
- Pestoperunat
- Tomattioliivisipulisalaatti
- Kesäkurkut

Jälkiruoka
- Mansikkamustikka, sitruunarahkaa ja kermavaahtoa.
- Espressot, likyyrit ja suklaaherkut.

Söimme illan hämärtyessä ja nautimme upeista valoilmiöistä. Terassi oli kauniisti koristeltu ja valoja siellä täällä. Ulkotulet roihusivat ympärillä ja tunnelma oli niiiiiin, aaaahhhh!!! KAUNIS!

Juhlat ovat kivoja. Varsinkin, jos jaksaa hieman nähdä vaivaa. Voisi ajatella, että kuka jaksaa, viitsi ja onko tuo kaikki ihan turhaa? Mutta saimme taas nähdä ja tuntea, että hyvät juhlat eivät koskaan ole turhaa. Ihanaa!!!!

No niin, juhlat on nyt juhlittu ja arki saavuttaa minut. En vaivu epätoivoon, vaan seuraava etappi siintää jo tulevaisuudessa. Varasin Barcelonan matkan ja suuntaan sinne siis 8.10 pidennetylle viikonlopulle. On taas mitä odottaa. Seuraava hauska on 24.11 Chisun konsertti Helsingissä. Näin sitä mennään, näin sitä jaksetaan. On kaikkea kivaa mitä odottaa. Lähdenkö jouluksi vieraille maille vai vastaanotanko pukkia kotikammarissa? Sitä miettiessä, on hyvä odotella syksyn sateita ja kirpeitä aamuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti