26.4.2010

Kemut




Ou jees! Pikainen päivitys lauantain kemuista.
Olipa hauskaa juhlia pitkästä aikaa oikein kannat katossa. Yhtiökumppani täytti vuosia ja vietti tupla synttärit ystävättärensä kans. Juhlat oli ravintola Soffassa, joka olikin oikein passeli mesta viettää bileitä.
Mun laittautuminen alkoi jo hyvissä ajoin iltapäivällä, siihen ei enää tunti, eikä kaksi riitä. No, mikäs sen mukavampaa, vähän pirskahtelevaa ja kiireetöntä tälläytymistä illan rientoihin. Siinä samalla tunnelmakin kohoaa ja on jo hyvissä taajuuksissa heti ensi kättelystä. Me like!

Juhlia ei koskaan ole liikaa. Joskin nykyään olen liian laiska niihin lähtemään. Miksi? Hyvä kysymys. Elämässä pitää olla juhlaa!
Tietäen, tuntien synttärisankarin, niin luvassa oli hauskat partyt. Kuohuvaa oli varattu ja seura oli mitä parhainta. Jossakin vaiheessa itse Pola Ivanka viihdytti juhlayleisöä. Kakkuakin maisteltiin ja taidettiin jotakin laulaa luikauttaa. Mulla oli meno päällä.

Loppu illaksi siirryttiin ravintola Apolloon, joka sit olikin hieman pettymys. Liikaa ihmisiä, ahdistaa. Liikaa vähän kaikkee ( lue; juomapolitiikkaa.) Siellä ei kauan nokka tuhissut, otimme suunnaksi ihka aidon grillikioskin Töölöstä. Hiukka huonossa hapessa, maistui joku grillimätky taivaalliselle. Sinapit rinnuksilla, juu....

Sunnuntai aamupäivä valkeni hiljaa ja vapisten. Enpä jäänyt sitä suremaan, pieni happihyppely rantakaislikoissa auttoi pahimpaan. Loppu päivä menikin vaakatasossa pizzaa ja koukikolaa nauttien. Hei, krapulakin on parhaimmillaan ihan jalo olotila. El`rento, sanoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti