4.4.2010

Himoksen sulokkaat


Jahas, vanhus on taas ylhäällä ja nuoriso vetää unta palloon. Joskin tää meni nukkumaankin ajoissa ( ei tällä iällä jaksa enää valvoa. )
Aamun hetki kullan kallis, sanotaan. Pitänee mun kohdalla paikkansa. Tykkään näistä hetkistä, ympärillä on hiljaista ja minä nautin aamukahvini rauhassa ja avaudun tähän koneelle.
Kuuntele, vain jääkaapin hiljainen hurina taustalla. Fantsuuu.....

Eilinen on eletty ja uusi päivä on heräilemässä.
Nautittuamme runsaan ja herkullisen aamiaisen, suoristauduin kiireellisenä ADHD-tapauksena rinteeseen heti puolenpäivän tienoilla. Muut jäi vielä elpyilee aamutankkauksesta. Läksin siis yksin. Mutkamäki alkaa sujua ja rinteet oli paremmassa kunnossa kuin perjantaina iltamäessä. Laskeminen oli helppoa ja vaivatonta. Nautittavaa.

Ihan ilman kommelluksia ei selvitty.
Turo tuli kaverikseni ja päätimme mennä Pohjoisille rinteille. Pääsimme liittymien kautta paikalle ja olosuhteet oli ihanteelliset. Hetkittäin tunsin olevani oikea alppinisti ja vedinkin rinteitä sellaisella sujuvuudella, että oksat pois.
Vaihdettiin rinnettä ja ylös mentiin tuolihissillä. Ylös päästiin ja en tiedä, jotakin siinä sählättiin ja poistuminen tuolista ei oikein mennyt niin kuin se on ajateltu. Mun sukset tarttui turvakaareen ja läksin pienessä paniikissa raahautumaan hissin perässä. Yritin rimpuilla otteesta, mutta olin siis jäänyt kiinni jostakin. Hetken roikuin hissituolissa ja tulin alas tyylikkäästi rämähtäen sinne pöpelikköön.
Okei, hissi pysäytettiin ja meitsi pyllistelee siellä kaikkien pällisteltävänä. Tilanteessa olisi voinut sattua pahasti, mutta selvisin säikähdyksellä ja sotkin vaatteeni hissin koneöljyyn/rasvaan.
Selvittyäni alkujärkytyksestä, huomasin, että sitä oli saatana joka puolella. Keltaista paksua öljymöhnää, joka ei lähtenyt irti noin vain. Haisin kilometrin päähän koneita rassaavalle mekaanikolle. Sinällään ihan seksyä, mut tässä tilanteessa olisin halunnut tuoksua vuoristopurolle. Mitä tästä opimme? Tuolihissiin mennessä, kannattaa tsekata kuinka niistä poistutaan. Hyvä minä.

Raikkaan ulkoilman ja haisevan öljytyksen jälkeen oli pikku päikkärit paikallaan. Nukuin hetkisen prinsessaunta ja herättyäni laitoin saunan lämpiämään. Tämä iltapäivä oli pyhitetty itselle. Esivalmistelin illan pizzatarpeet ja saunoin nauttien pitkän kaavan mukaan. Pojat oli rinteessä ja Patte kauppareissulla.

Illalla tehtiin pizzaa a`la gay.
Mitä se on? Hyvä resepti ja kiva idea illanistujaisiin.
Tarvitaan neljä kappaletta pesunkestäviä homoja ( heterotkin käy.)
Ostettiin valmiita neliönmallisia pakastepizzapohjia. Täytteet duunasin valmiiksi astioille. Mukana mm. kanaa, jauhelihaa, kinkkua, ananasta, mozzarellaa, herkkusieniä, valkosipulia ynm. Ihan mielihalujen mukaan.
Sit jokainen sai tehdä oman pizzan. Näppärää. Pohjat tosin kannattaa olla niitä neliön mallisia, silloin 4 mahtuu kerralla uuniin. Jokainen oli tyytyväinen ja sain ihan oman pizzan. Eikä kokkikaan joutunut olemaan kohtuuttomasti kyökin puolella. Kaveriksi hiukka vinho verdeä ja vot sie, kemut oli pystyssä.

Jälkkäriksi vedettiin Singstar karaoket. Se nyt ei ollut mitenkään mieltä ylentävä kokemus. Hauskaa kuin helvetissä, mut voi naapuri parkoja. Harjoitus tekee mestarin, mutta kohdallani voisin todeta, että ei edes harjoitus tee minusta tähteä. Lauluni muistuttaa lähinnä kiimaisen kollin surkeaa ulinaa....
Lähempänä puolta yötä, unijukka hiekkalapioineen tuli mun hiekkalaatikolle. Huppu heitettiin silmille ja katsoin parhaaksi poistua takavasemalle. Sulokkaasti uni korjasi hellään huomaansa... Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti