29.1.2014

Siinä määrin siinä määrä

Voihan perseensuti! Ei tää nyt oo mennyt ihan niin kuin käsikirjoitin. Uusi ja uljas elämäntapani on tuottanut siinä määrin kiputiloja, että olen estynyt harrastamaan. Se taas on siinä määrin tuottanut tummuutta yläkerran kammariini, että minnuu vituttaa kuin pientä pähkinän purijaa. Se taas on tuottanut siinä määrin estettä, että en ole edes tänne voinut purkaantua. Ei jaksaisi tätä valitusta. Ei edes siinä määrin, että se saattaisi helpottaa.

Lähtikö alku turhankin tehokkaasti ja minulle osoitettiin paikkani maailmassa. Älä läski yhtään ala venkoilee ja leikkiä fitnesii. Makaa sohvalla vaan ja mussuta sitä tsukulaadee. No okei, eka kerta personelli treinerillä oli ihan jees. Lonkka huusi hoosiannaa ja selkää veti kramppiin. Tein kuin teinkin ja vielä tunnin päätteksi snadisti airoobista. Nyt en tee. Vaikka mieli halajaisi ja sielu huutaisi. Mitäkö tämä? Heräsin veri öörli ja ensimmäinen ajatus aktiivisena oli uimaan, salille vai lenkille. Tulin taks tähän todellisuuteen ja poden kipua siellä ja täällä. Urheileva ei tervettä päivää näe, eikä kuule. Juu ei.

PT oli sirkeä, nuori ja kaunis neitonen. En mie osaa vielä sanoa synkkaako meillä, mutta hiukka yllätyksellistä oli. Odottelin koko ajan, milloin mennään salin puolelle tekemään "oikeaa" reenii. Silleen karjahdelle ja testohielle löyhkäten. Ei mennä. Ei mennä ollenkaan. Ei siitä olisi mulle mitään hyötyä. Me tehdään duunii liikkuvuuden ja syvien lihasten eteen. Mennään noin niin kuin pintaa syvemmälle. Tän Tepon syvyyksissä on puutteita. Jep, olen aina tiennyt sen, että en ole mitenkään syvällinen ihminen. Jotkut ovat solvanneet pinnalliseksikin. Tästä matkasta saattaa tulla mielenkiintoinen, kunhan nyt tulisin siihen kuntoon, että taas pystysin, että kykenisin.

Okkei, saattaisit ajatella. Älä kurapaska vellihousu valita, vaan pumppaa, pumppaa, jaksaa, jaksaa. Eipä se siitä kiinni ole, mutta mentäisiinko pöpelikköön ja pahasti? Menenkö kohti kipua, enkä anna armoa vai kuuntelenko mitä kehoni mulle yrittää kertoa. Pah. Oksennan. Ehkä hakeudun satujumppaan tahi mammajooghaan. Silleen lempeesti. Sanoinko jo, että mua vituttaa?

Huomenna lähdetään maaseudun rauhaan. Pakataan pikkubussi täyteen kampaajia ja viedään tyttäret relaamaan. Mennään Kartanolle kummittelemaan. Juu, juu, ihan aikuisten oikeesti. Mikkelin lähellä, siellä jossain on Kekkolan kartano. Menemme sinne pikku jouluilee tai jotain. On kokkikurssia, jogaa, ridaa ja saunaa ja paljuu. Ollaan laatuaikaa yhes. Hyvä juttu. Tulee muuta ajateltavaa kuinka kipu sattuu ja missä. Siellä ei satu. Siellä on rakkaus. Jessjessjess!

P:S Valitinks mää taas jotain?

8 kommenttia:

 1. Vaikka nyt ehkä vähän harmittaakin, niin sanon silti, että kuuntele kroppaasi. Sinulla on motivaatio kohdallaan, joten siitä ei ole kyse. Rauhoitu vähän ja muista, että heti huomenna ei tarvitse kaiken olla valmista. Pitkää pinnaa :-)
  Hauskaa aikaa teille Mikkeliin menijöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaan niin pettyy, kun kovin yrittää ja sit ei pystykään. Tässä tarvitaan todella pitkää pinnaa.

   Mikkeli on PoP!

   Poista
 2. No voihan perseensuti tosiaan. Toi on just niin tyhmää, kun on ensin saanu motivaation kauheeseen nousukiitoon ja sit tulee joku typerä takapakki ja sitä joutuu vähänniinkuin liukumaan pehva edellä puusta takasin alas, vaikka kuinka koittaa sinnitellä latvassa. Plääh.

  Mutta Mikkeliin on siis mänijöitä. Lupsakkoo reissua! Tuo kalakukkoo tuliaisiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä muuta sano. Tuntuu just sille, että paskaaks tässä.

   Meillä on kokkikurssi kartanolla, näinköhän kukkoo viännettäis?

   Poista
 3. Jotenkin mä arvasin että sä vedät kuin viimeistä päivää ja sit oot kipeä! Rauhallisesti, please!
  Osasko se ohjaaja ottaa huomioon sun rajoitteet esim. olkapäät?

  Toivottavasti kuitenkin jatkat kun oot ensin toipunut. Ja hauskaa kartanoelämää:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi, jotenkin minäkin arvasin tuon ;)

   Ohjaaja sai kaikki diagnosoidut vammani. Täytyy vielä jutskaa seuraavalla kerralla, mitä tehdä, kuinka tehdä jne. jne. jne.

   Kartanossa jytää ;)

   Poista
 4. Kyllä se siitä, pikkuhiljaa. Mulla oli aluksi vaikka mitkä paikat kipeänä. Polvet oli niin paskana, että luulin, että on lopetettava ihan alkuunsa, mutta ne tottui kun vaan jatkoi. Toki ei saa liikaa rehkiä kylmiltään ja pitää kuunnella kroppaa, mutta ei pidä luovuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohdullista thänks! En mie luovuta, nyt vain pitää antaa aikaa. Mulle vieras käsite, mut yritän ja kuuntelen itseä.

   Poista